Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olyan ajánlatot teszünk a Vox Mozimagazinnal közösen, amilyet még sosem. Egyetlen estén négy csúcsfilm kerül igen korán magyar vásznakra, és te döntöd el, melyikükre szeretnél beülni.

Már boltokban a Vox Mozimagazin 200. száma (jesszus, hogy repül az idő), aminek örömére a lap gigantikus vászonbámulós estét szevez a MiMozink Lurdyban négy olyan friss művel, amelyet csak később láthatsz Magyarországon. Ráadásul mindegyik cím erősen A kategóriás. Mondjuk is, mik ezek: két héttel a premier előtt láthatod a 12 év rabszolgaság című sztárparádét (Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Eijofor, Michael Fassbender), ugyancsak ennyi előnnyel nézheted meg a szintén parádés színészfelhozatallal operáló Vágyak szerelmesei-t (Gwyneth Paltrow, Tim Robbins, Pink, Mark Ruffalo), egy héttel magyar bemutató előtt ülhetsz be a zseniális Philomena – Határtalan szeretet-re (Judi Dench, Steve Coogan), és ami igazán erős hír, másfél hónappal a premiert megelőzően már megtudhatod, milyen a Banks úr megmentése (Tom Hanks, Emma Thompson, Collin Farrell, Paul Giamatti), amelyet sokan a jövő év egyik nagy sikerének tartanak.

Könnyedén hozzájuthatsz egy páros mozijegyhez az általad választott filmre, ehhez csak annyira lesz szükség, hogy helyesen válaszolj a következő kérdésre (aztán meg egy kis szerencsére):

Hogy hívják azt a Leonardo DiCaprio-karaktert, aki a Vox Mozimagazin 200. számának címlapján szerepel?

A) Jordan Belfort
B) Jay Gatsby
C) Teddy Daniels

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel és az általad kiválasztott film címével együtt küldd el Vox Mozi-tárggyal december 16-a 12:00-ig a jatek@player.hu e-mail címre. Minden filmre egy-egy páros jegyet sorsolunk. A Vox Mozimagazin jubileumi vetítésének helye és ideje: MiMozink Lurdy Ház, 2013. december 18., 19:00. Jó játékot mindenkinek!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.