Tegnap este néhány millió ember ledöbbent azon, hogy Will Smith az Oscar-gála kellős közepén adott egy emberes pofont a beteg felesége kopaszságán viccelődő Chris Rocknak.

Az okokról és következményekről itt olvashatsz bővebben:

Akik képben vannak Smith munkásságával, tudhatják, hogy nem ez volt a színész első nyilvánosan kiosztott sallere. 2012-ben a Men in Black – Sötét zsaruk 3. moszkvai premierjén már csinált hasonlót, amikor egy Vitalij Szegyuk nevű újságíró arcon puszilta őt.

Mutatjuk:

Szegyukról tudni kell, hogy az ukrán újságíró már többször okozott botrányt rangos eseményeken, mely miatt ki is tiltották ezek közeléből. A 2013-as Grammy-díjátadón kitépte a mikrofont Adele kezéből, ami miatt felfüggesztett szabadságvesztést kapott, 2014-ben pedig Brad Pittet támadta meg a Demóna premierjén, amire a sztár Angelina Jolieval jelent meg. Ehhez képest a többi stiklije ártatlan tréfa. Kapaszkodott már bele Justin Timberlake és Bradley Cooper lábába, és a puszilkodása sem volt elszigetelt eset. A 2017-es, Ukrajnában megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon is tolt egy kis műsort, amikor egy ausztrál zászlóval felrohant a színpadra és letolta a gatyáját.

A botrányai miatt már nem igazán látja szívesen egyetlen magazin sem Szegyukot, de ő természetesen a közösségi médiában továbbra is aktív. Smith friss pofozkodását például a TikTokon azzal kommentálta, hogy a sztár az Oscar mélypontját jelentő pofonhoz rajta gyakorolt 2012-ben.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna