Zack Snydertől hallottunk már néhány fura dolgot, hiszen emberünk előszeretettel tüzeli fel a rajongóit interjúkban és a közösségi médián keresztül üzengetve, de most olyasmit mondott, amivel már a mi igen magasan pihenő ingerküszöbünkön is sikerült felülről átcsusszannia.

Snydert mi nem szeretjük csak úgy a semmiért cseszegetni, de szépen induló, majd az Álomháború című hulladékkal a minőséget tekintve meredek zuhanórepülésbe kezdő rendezői karrierjének darabjai, illetve különösen a rajongói bázisát szinte zsarolásba hajló módon (ki)használó nyilatkozatai szinte könyörögnek azért, hogy foglalkozzunk vele.

Nemrég egy cikkben be is pakoltuk kilenc másik olyan filmes közé, akit már nagyon ununk a kamerák közelében látni.

Tíz filmes, aki nyugodtan szakmát válthatna végre

Megköszönjük nekik az eddigi szép emlékeket, és javasoljuk, hogy valamilyen más foglalkozásban keressék a kiteljesülést.

És most itt van megint, ezúttal egy kifejezetten agyrém ötlettel, amit valószínűleg azért osztott meg a nyilvánossággal, mert egyszer már bejött neki a hasonló ötletelés. (A rajongók kitartó mocorgásának köszönheti, hogy a Warner végül megengedte neki, hogy megcsinálja a saját verzióját Az Igazság Ligája című szuperhősmoziból.)

A rendező a Total Filmnek adott interjút, melyben elmondta, hogy

nagyon szeretne újabb jeleneteket leforgatni a 2011-ben bemutatott Álomháborúhoz, mert szerinte az alkotás még azután sem nyerte el az általa megálmodott formáját, hogy ő maga egy rendezői változatot is vágott a filmből, ami DVD-n volt elérhető.

Emberünk állítása szerint már egyeztet a Warnerrel erről, és szerinte fantasztikus lenne, ha meg tudnák szerezni ismét a film szereplőit, mert akkor újabb jeleneteket is forgathatnának a filmhez. Ha ez igaz, teljesen le vagyunk taglózva. Az egy dolog, hogy Snydernek már megint megindult az agya, de ha ebben a Warner is asszisztál, az már egészen elferdült arányérzékről tanúskodik a stúdió illetékeseit tekintve.

December 22-én érkezik a Netflixre Snyder következő projektje, a Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke, melyről már olvasható a neten néhány – meglehetősen vegyes – vélemény. Mi már nem várunk csodát, de azt előre megadjuk az alkotásnak, hogy a látvánnyal tutira nem lesz baj. Épp csak ez már nekünk a semminél is kevesebb.

(Forrás: Screen Rant, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Most a görögöket bosszantotta fel a Netflix a homoszexuálisként ábrázolt Nagy Sándorral

Új előzetest kapott a film, melyben az USA egy polgárháború poklába süllyed

További cikkeink a témában