Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csütörtökön jött a hír, hogy az épp Ausztráliában forgató Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is elkapták a koronavírust, ezért az ausztrál hatóságok karanténba helyezték őket.

Közben a szakértők kijelentették, hogy a színész és felesége nem Ausztráliában fertőződtek meg, hanem valószínűleg még az USA-ban kapták el a betegséget. A hírre a közkedvelt sztár rajongói természetesen aggódni kezdtek, amivel Hanks valószínűleg teljesen tisztában van, ezért az Instagramon tájékoztatta követőit a jelenlegi helyzetről.

Már az a bejegyzése is a józanság hangján íródott, melyben tudatta a világgal, hogy megbetegedtek, és a mostani nyilatkozata is pont olyan, amilyet tőle vártunk.

Megköszöni az egészségügyi dolgozóknak, hogy jól viselik a gondjukat, és azt is elmondja, hogy számukra most az a legfontosabb, hogy nem terjesztik tovább a vírust, hiszen az a veszélyeztetett emberek számára igen komoly betegséget okozhat.

Ők azonban láthatóan jól vannak, és ahogy írják,

Az üzenet ennél korrektebb és pozitívabb már nem is lehetne. Így kell példát mutatni ezekben a zavaros időkben józanságból.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.