A 20 éves modell nem sokat bízott a képzeletünkre legújabb posztjával, jóformán mindent megmutatott.

Kár lenne tagadni, hogy Alexis Ren az egyik legnagyobb kedvencünk, ezzel azonban korántsem vagyunk egyedül, az utóbbi hónapokban a Maxim is címlapon hozta, de a saját Instagram-oldalát is több mint 10 millióan (!!) követik. Három héttel ezelőtt a Youtube-on is terjeszkedni kezdett és bár eddig csupán 3 videót töltött fel, máris 70 000 feliratkozóval büszkélkedhet.

Egy interjúban arról is beszélt, hogy mi bosszantja a leginkább.

Ha egy nő szeret posztolni a testéről, az még nem jelenti azt, hogy biztosan egy ribanc, kétségbeesett vagy buta. Még mindig szétdurran az agyam az ilyen felfogástól. Emberek, 2017 van!

Nos, akárhogy is legyen, az biztos, hogy Alexis előszeretettel oszt meg képeket a testéről, mi pedig ezt nagyra értékeljük. Elsősorban azért, mert egyedülállóan képes ötvözni a cukiságot a szexiséggel. Ahhoz, hogy ezt te is belásd, elég megnézni az alábbi két videóját.

A legutóbbi feltöltése viszont inkább a szexi irányba ment el. Azt nem mondhatnánk, hogy nyuszinak öltözött, mert sokkal inkább vetkőzésről van itt szó. Ilyen nyuszijelmezt még a Playboy hasábjain sem látni.

Ha pedig ennyi nem lenne elég, nézd meg milyen jól áll a kezében a kávé (is).

És ezt olvastad már?
A deres hajú férfi, aki serpenyővel kergetett el egy krokodilt
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő