Elisa De Panicis Agnelli modellként és valóságshow-sztárként híresült el, ám a mi célkeresztünkbe csak most került, miután elég ciki helyzetbe hozta a Real Madrid sztárjátékosát.

A szemrevaló szőkeség nem egyebet állít, minthogy C. Ronaldo ki szokta tömni az alsógatyáját a fotózások előtt, hogy nagyobbnak tűnjön a csomagja. A modell szavait azért lehet komolya(bba)n venni mert a hírek szerint tavaly nyáron elég közelről is megismerkedtek egymással.

Ronaldo tömést használ, hogy a pénisze nagyobbnak tűnjön - állította Agnelli egy chilei TV-műsorban.

A hölgyemény még azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg a labdarúgóval Ibizán, aki pár évvel ezelőtt még az Armani alsóit reklámozta.

Megszereztem a számát és küldtem neki egy üzenetet. Jól szórakoztunk, jó barátság alakult ki köztünk, de semmi különös.

Ronaldo mindeddig nem cáfolta az olasz bombázó szavait, ami persze nem jelenti azt, hogy biztosan igazat állít. Ettől függetlenül nem túl hízelgő a portugálra nézve, hogy semmi különösként utalnak rá, illetve megvádolják a gatyájának kitömésével.

Az orosz szupermodell, Irina Shayk - aki 5 évig volt Ronaldo barátnője, mielőtt 2015-ben szakítottak - valószínűleg soha nem állna elő hasonlókkal. Ám ezúttal Agnelli kisasszony került előtérbe, és ha már itt van, mutatunk is róla néhány látványos fotót.

(Instagram) (via)

És ezt olvastad már?
Ilyen fasza kontrollert még tuti nem láttál