Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Vice megkért néhány hivatásos camgirlt, hogy meséljék el, mik voltak a legfurább kérések, amit valaha a kukkolóiktól kaptak.

Ha esetleg még nem tudnád, kisegítünk az információval: a camgirlök a pornóipar olyan szereplői, akik az interneten, fizetős chatszobákban egy kamera előtt adják elő a műsorukat. Jellemzően vetkőznek, szexuális segédeszközökkel játszadoznak, de olyan művésznő is akad, aki akár másokkal is vállal közös szereplést. A biznisz természetesen abban áll, hogy a kliensek online fizetéssel léphetnek be a chatbe, vagyis fizetniük kell a kukkolásért, ha pedig valami különleges kérésük lenne, azt a camgirl további kialkudott összegekért teljesíti.

Mondanunk sem kell, hogy minél betegebb a kérés, az összeg annál komolyabb. Mivel a lányok és a kliensek nem lépnek fizikai kontaktusba, ezért a szolgáltató a legnagyobb személyes biztonságban adja le a műsort. Emiatt a megfelelő pénzért igen sokféle kérést teljesítenek, de azért néha olyan is akad, amit már nem vesz be a gyomruk. A Vice pontosan ezekre volt kíváncsi, és néhol igen gyomorforgató sztorikat kaptak válaszul.

Ha nem bírod az altesti témát, akkor jobban teszed, ha még most itthagyod ezt a cikket. Ne mondd, hogy nem szóltunk!

— Ryland Baby

— o0Pepper0o

— Avery Saunders

— Melody Kush

— Jane Wilde

— Alissa Black

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.