Az argentin csapat nyilván azzal a céllal indul majd el Oroszországba, hogy megnyerjék a világbajnokságot. Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) emberei viszont úgy gondolhatták, hogy a labdarúgóknak a munka mellett azért az orosz nőkre is jut némi ideje. Ha pedig így van, akkor miért is ne látnák el őket néhány jó tanáccsal?

A dolog persze viccesnek tűnik, ám a szövetség számára inkább kínos ügy lett belőle. Egészen pontosan az történt, hogy a világbajnokságra készülő játékosoknak, edzőknek és újságíróknak készítettek egy kézikönyvet, ami alapvetően az orosz nyelvről és kultúráról szólt, ám valami rejtélyes módon belekerült egy kevésbé kulturált fejezet is, amelyben különböző tippek sorakoztak arra vonatkozólag, hogy miképpen lehet felszedni az orosz nőket külföldiként.

Nacho Catullo on Twitter

Muy moderno el manual de estilo de la AFA sobre el Mundial

A tanácsokat egyébként nem neveznénk forradalminak, többek között ezek szerepelnek a fejezetben:

  • Az orosz lányok számára – más lányokhoz hasonlóan – nagyon fontos, hogy tiszta legyél, jó illatod legyen és jól öltözködj.
  • Az orosz lányok nem szeretik, ha tárgyként tekintesz rájuk. Mivel szépek, így sok férfi akarja őket ágyba vinni és – habár talán ők is ezt akarják – mégis szeretnék magukat fontosnak és egyedinek érezni.
  • Ne tegyél fel hülye kérdéseket a szexről. Az oroszok számára ez egy privát téma, amiről nem beszélnek társaságban.
  • Az orosz lányok utálják az unalmas pasikat. Ne feledd, hogy külföldiként beszélhetsz az országodról, arról, hogyan élsz vagy arról, milyen érdekességeket láttál az ő országában.
  • Ne legyél negatív.
  • Legyél eredeti. Előnyben vagy az orosz férfiakkal szemben, elvégre új és más vagy a számukra.

Ezt a kis eligazító kurzust egyébként egy orosz nyelvtanár, Eduardo Pennisi tartotta a csapat (és a csapatot kísérő újságírók számára), ám a beszámolók szerint váratlanul megjelent a szövetség három embere, félbeszakították az előadást és eltávolították ezt az oldalt a nyomtatványból. A botrányt persze nem úszták meg. Azóta már egy bocsánatkérést is közzétett a szövetség, az állításuk szerint a tudtuk nélkül került bele a kézikönyvbe ez az oldal.

Mi a magunk részéről sok sikert kívánunk az argentin csapatnak. Mind a pályán, mind pedig azon kívül.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon