Neked hányszor vágta már haza a csuklás a péntek esti elhajlásodat?

Tudod, amikor folyik a bor, habzik a sör, széles a jókedv, mint a Balaton, de te egyszerűen nem tudod élvezni a pillanatot, mert rádtört ez az irritáló nyavaja, aminek egyszerűen nem tudsz megálljt parancsolni.

A csuklástól már beszélni sincs kedved, egy idő után elkezdi felkavarni a gyomrodat, és hiába próbálod ki az összes népi gyógymódot...

  • levegő visszatartása
  • kristálycukor lenyelése
  • csípős paprika vagy savanyúcukor fogyasztása
  • fejben számolás
  • légzési ritmus megváltoztatása

...egyszerűen nem tudod abbahagyni.

Fránya egy dolog ez, ami egy idő után tényleg képes korai takarodóra kényszeríteni az embert.

Van azonban egy tuti módszer, ami az esetek 99,99 százalékában működik.

Annyi gond van csak vele, hogy a végrehajtása egy pettyet bután néz ki, ezért aki még nem próbálta, társaságban egy kicsit nehezen veszi rá magát. Az a pillanat azonban, amikor az egyszerű mozdulatsor után az ember kiegyenesedik és rájön, hogy a csuklás varázsütésre elmúlt, megéri azt a kis kellemetlenséget és néhány furcsálló tekintetet.

A következőt kell tenned:

  1. Végy magadhoz egy pohár vizet!
  2. Álló testhelyzetben hajolj előre olyan mélyre, amennyire csak tudsz! A hátad minimum párhuzamos legyen a talajjal, és a fejed lefelé lógjon!
  3. Ebben a testhelyzetben igyál néhány korty vizet!

Mivel a fejedet nem emelheted meg közben, ezért az iváshoz használj szívószálat, de úgy is próbálhatsz inni a pohárból, hogy nem az orrod felé, hanem a másik irányba döntöd, valahogy így:

És ennyi. A csuklás elmúlt.

Az ember általában hitetlenkedve fogadja ezt a tippet, mert azt hiszi, hogy a barátai csak jót akarnak röhögni rajta, ahogy a pohárral kínlódik, de aztán rájön, hogy ennél jobb tanácsot még életében nem kapott.

A mögöttes biológiáról szerintünk elég annyit tudnod, hogy ezzel a módszerrel egyszerre stimulálod a torok hátsó részében található idegeket és bírod egyenletes mozgásra a rekeszizmot, és ez a kettő együtt már pont elég ahhoz, hogy elmúljon a buligyilkos nyekegés.

Nélkülözhetetlen tudás. Használd, amikor csak szükséges!

És ezt olvastad már?
Betépett medvét videóztak le Törökországban