Dan Bilzerian elmesélte, hogy két szívrohama volt két egymást követő napon

Igazából ezen nem nagyon kell csodálkozni, tekintettel arra, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki a nap nagyjából 26 órájában úgy pörög, mint egy zárlatos ventilátor.

Az Instagram királya Graham Bensingernek mesélte el, hogy viszonylag korán, 25 éves korában kellett rájönnie, hogy az állat módjára partizás nem nyugdíjas állás. Saját bevallása szerint akkoriban (is) annyi kokaint, füvet és Viagrát tolt magába, mint egy IFA-platónyi swingerező aranyifjú. Az egészségügyi vészhelyzetre azért került sor, mert a drogozásnak, piálásnak és üzekedésnek négy napnyi masszív dózis után sem akart vége szakadni.

Miután emberünk Viagrából az ajánlott adag hatszorosát nyelte be viszonylag rövid idő alatt, makacs sajgó fájdalomra lett figyelmes a vállában. Hogy valahogy ezt megszüntesse, úgy döntött, hogy fekvenyomásokkal orvosolja a problémát, de ez nem igazán működött, ezért inkább elfáradt a legközelebbi kórházba.

Itt aztán közölték vele, hogy "ember, éppen lábon hordasz kifelé egy könnyedebb infarktust!", majd miután elmúlt a veszély, és hazaengedték, ezt a következő napon megismételte. Állítása szerint a legcikibb az volt az egészben, amikor az édesanyja előtt kellett felsorolnia a dokinak, hogy pontosan milyen cuccokat tolt magába.

A slusszpoén, hogy – ismét csak saját elmondása szerint – a kezelőorvosa az a Conrad Murray volt, akit anno Michael Jackson halála miatt gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával fogtak perbe.

Szóval jó kis sztori ez, és ha már Bilzerian nem tanult belőle, te légy nála okosabb, és ne nyomd fullba a partiarcot!

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon