Álommeló a láthatáron: a svéd Gnista Spirits olyan fiatalokat keres, akiknek az lenne dolguk, hogy bulizzanak egy jót Stockholmban, cserébe a cég állja az utazási- és szállásköltségüket, továbbá minden átbulizott óra után 5000 svéd koronát, azaz nagyjából 150 ezer forintot fizet a szerencséseknek. A csapda: bulizás közben a munkavállalók nem ihatnak egy csepp alkoholt sem.

Mostanra már valószínűleg kitaláltad, hogy az állásajánlat egy promóció része, mellyel a Gnista új, alkoholmentes termékeinek szeretne reklámot csinálni.

Például neki

Február 29-ig várják a jelentkezőket, akik közül két pályázót fognak kiválasztani a melóra, amiben tényleg csak annyi a kihívás, hogy az embernek egész este a cég palackozott alkoholmentes termékeit kell fogyasztania. A jelentkezésnek nincs túl sok feltétele: elég, ha bírod a bulizást, szingli vagy, és folyékonyan beszélsz angolul és/vagy svédül.

A megbízás egy nyolc órás időszakot ölel fel, vagyis az este végeztével nagyjából 1 200 000 forintnak megfelelő svéd korona fog díszelegni a fizetési jegyzéken. Ennyi pénzért talán érdemes kispórolni a hányásízű másnapot.

Itt jelentkezhetsz, ha megvan benned a szükséges kalandvágy.

És ezt olvastad már?
Ezra Miller megfenyegette a Ku-Klux-Klant, hogy személyesen végez a tagokkal