Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Alfie Radley Késangyal névre keresztelt nyolcméteres szobrában rengeteg olyan fegyver is megtalálható, melyet utcai támadások során használtak. Sok ezek közül még életet is kioltott, az áldozat nevét pedig a pengére gravírozták.

Sokkoló? Lehet. Öncélú? Semmiképp. Radley ugyanis kifejezetten az utcai késelések Angliában egyre növekvő számára akarta felhívni a figyelmet a szoborral. A fegyvereket egyébként a rendőrségtől sikerült kikönyörögnie, illetve egy olyan szervezet is segített neki, mely arra kéri az embereket, hogy névtelenül adományozzák nekik ezeket a halálos fegyvereket.

A művésznek volt tehát miből dolgoznia.

A szobor pedig tényleg félelmetesre sikerült, igaz, a benne lévő eszközök éleit és hegyes végeiket a munka során alaposan kitompították.

Mutatjuk a végeredményt.

Radley jelenleg azon dolgozik, hogy az alkotását a Trafalgar téren tegyék közszemlére. Mivel a hatóságok és a város vezetése ettől az ötlettől nem igazán volt elragadtatva, ezért kénytelen volt petíciót indítani, ami elég szépen halad, hiszen a cikk megírásának pillanatában már csak 532 támogató hiányzik a 7500-as célhoz.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.