Patricia Perez-Gonzalez 27 éves bikinimodell Miamiból, kétmilliós hitelkártyacsalás társtetteseként elítélt bűnöző, jelenleg pedig tökéletesen szabad ember és kitűnő tanuló egy főiskolán.

Mielőtt megkérdeznéd, ez úgy lehetséges, hogy a csaj hiába volt tettestárs, egy percet sem kellett leülnie az ügyben eljáró bíróság döntése alapján. Pedig elméletileg Patricia rendesen rászolgált a hűvösre.

Alberto Companioni nevű 31 éves barátjával azt csinálták ugyanis, hogy ellopták idős emberek személyes adatait, majd ezek segítségével összesen negyven Amex Platinum hitelkártyát igényeltek, melyek kiszállítását különböző címekre kérték. A hitelkártyák segítségével aztán összesen kétmillió dollár tartozást halmoztak föl.

A fürdőruci lízingelt

Ezt a töménytelen pénzt Rolex órákra, Chanel termékekre, 5000 dolláros Hermes táskákra, iPhone-okra és kaliforniai és hawaii kiruccanásokra szórták el, közben persze a legjobb éttermekben ettek és a legdrágább klubokban vedelték a pezsgőt.

Bulika van

Companioni hat évet kapott, Patricia viszont megúszta egy kisebb fenyegetéssel - a bíró azt mondta neki, hogy nem ajánlja, hogy akár az ő, akár más bíró szeme elé kerüljön -, és a saját lábán tipegett ki a bíróság épületéből az ítélethirdetés után.

A meglepő ítéletet a bíró azzal indokolta, hogy meglátása szerint Companioni volt az ötletgazda, szegény Patricia szerepe pedig kimerült abban, hogy apróbb mozzanatokban segítette a bűncselekmény végrehajtását, na meg persze segített eldorbézolni az összeharácsolt pénzt.

Ilyen messziről inkább nem viccelődnénk az ítélettel, inkább maradjunk annyiban, hogy biztos így volt.

(via)

És ezt olvastad már?
Emberek, akik jól tették, hogy bukósisakot viseltek, és mások, akik jól tették volna
További cikkeink a témában