A Tinder elképesztő sikernek örvend a világ szinte minden szegletében. A legnépszerűbb randizós alkalmazás fejlesztője ráadásul nemcsak a reklámokkal keres, hanem sikerült neki összehoznia egy olyan előfizetői rendszert, ami hatalmas pénzeket húz be a felhasználóktól hónapról-hónapra.

A Tinder Plus és a Tinder Gold előfizetésekért azért hajlandóak a népek súlyos összegeket kifizetni, mert tényleg megnövelik az esélyüket arra, hogy végre ne csak chateljenek, hanem találkozzanak is valakivel.

A Plus előfizetés segítségével például korlátlanul lehet jobbra húzni (azaz tetszikelni) más felhasználókat, vagy az aktuális pozíciónktól eltérő városokban is megnézthetjük a felhozatalt. Az igazi nagyágyú azonban a Gold előfizetés, mely már azt is megmutatja, kik húztak minket jobbra, így ezeket a felhasználókat tetszikelve azonnal párba állhatunk. Ennek megfelelően a Gold ára igen borsos. Ha csak egy hónapra akarsz feliratkozni, 10500 forintot kérnek el érte, de ha egy évre előre kifizeted a tagságot, akkor is 4300 forintra jön ki a dolog egy hónapra.

Van azonban egy trükk, amivel ingyen megtudhatod, kiknek tetszettél, igaz, nem tudod őket jobbra húzni, csak akkor, amikor az alkalmazás véletrendszerűen feldobja őket.

Így csináld:

  • Lépj be Google Chrome böngészőn keresztül a Tinder-fiókodba!
  • A Párok oldalon kattints rá a a Tinder Gold-ikonra! (Az aranyszínű ablakocska.)
  • Kattints rá valamelyik elmosódott profilképre egy jobb klikkel!
  • Válaszd ki a Vizsgálat menüpontot!
  • Az így megnyíló ablakban az Elements fül Styles dobozában keresd meg a FILTER: BLUR(12PX) sort!
  • Ebben a sorban a (12PX)-t javítsd át (1PX)-re!
Ott van a kis drága

És voilá, az eredetileg homályosra mosott képek most már láthatóak. Igaz, pixelesek, de teljesen felismerhetőek a felhasználók, akiknek tetszel.

Egyetlen gond van csak a trükkel, mégpedig az, hogy nem tudod így megnézni az összes rajongódat, csak a legutóbbi tízet. Mindenesetre ez is valami, a tízezrest pedig legalább megtarthatod a randira.

És ezt olvastad már?
Kozármislenyt is elkapta a szamurájetika