Kína leggazdagabb emberét Wang Jianlinnek hívják. Ő a Dalian Wanda nevű ingatlanfejlesztési vállalat igazgatója, nagyjából 4.3 milliárd dollárnyi vagyonnal, továbbá egy darab nagyképű, elkényeztetett, arrogáns fiúval rendelkezik.

A kölyök a Sicong névre hallgat, és neki meg az a legkedveltebb hobbija, hogy az interneten tolja a jobbágyok képébe, mennyire gazdag, vagyis mennyire gazdag a fater. Van neki egy Coco nevű alaszkai malamutja, akinek külön profilt csinált Kína legkedveltebb közösségi felületén, a Weibón és akivel rendszeresen feltornázza a minimális arányérzékkel rendelkező átlagemberek vérnyomását.

Tavaly például, az Apple Watch megjelenése idején egy olyan képet posztolt Cocoról, melyen az állat mindkét mellső lábán egy-egy 10.000 dolláros arany okosórát visel.

Idén is ki kellett találnia valami okosat a gyereknek, hiszen kijött az új iPhone, ráadásul szinte mindenhol sorba kell állni érte és még így sem jut belőle mindenkinek. Nos, Sicong csak annyit szeretne tudatni veled, hogy még a kutyájának is több iPhone-ja van, mint amennyi neked lesz valaha.

Mutatunk egy képet is erről a szimpatikus fiatalemberről.

Persze nem akarjuk az apukát nevelési tanácsokkal traktálni, de azért halkan javasolnánk egy büdös nagy pofont a porontynak, meg néhány évet valami bentlakásos fiúkoliban, hátha vernek bele némi jó érzést.

(via)

És ezt olvastad már?
Sokkolni fog, mennyire megöregedtél, ha meglátod, hogy néz ki most a Teletabik napocskájában mosolygó csecsemő