Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Clifton Collins viszi a hónap legnagyobb szerencsétlenje címet, de esélyes, hogy ezzel a sztorival az év végi összesítésbe is bekerül.

Collins egy ír drogdíler, aki 2011-ben a marihuána értékesítéséből befolyt pénzt elkezdte kriptovalutába fektetni. Bitcoinnal kezdte, azt pedig tudjuk, hogy 2011 után ennek hogy alakult az árfolyama. 2017-ben, amikor a kriptovaluta kilőtt az egekbe, neki már 6000 bitcoinja volt, vagyis mezei dílerből konkrétan milliárdos lett.

Ennyi pénzre már illik rendesen vigyázni, ezért emberünk a vagyonát 12 különböző digitális pénztárcába pakolta, az ezek használatához szükséges kódokat pedig a horgászcuccai közé rejtette. Úgy alakult, hogy még ebben az évben letartóztatták kábítószer birtoklásáért, mely miatt végül sikerült neki összeszednie egy öt éves szabadságvesztést.

És itt jön a csavar:

A kódok nélkül pedig a hatalmas vagyonhoz elméletileg és gyakorlatilag is lehetetlenség hozzáférni. Collins azt mondta, hogy már megbékélt a helyzettel, de mi nem gondolnánk, hogy teljesen nyugodtan alszik éjszakánként.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.