Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jewels Jade-et nem véletlenül nem tettük be az ötven legszebb pornószínésznő közé, hiszen a csajban annyi műanyag van, hogy csak egy fokkal vonzóbb egy guminőnél.

Annak ellenére, hogy Jade a természetes szépséget valahol félúton a plasztikai sebészénél felejtette, most mégis szélesebb körben is ismertté vált a neve, bár nem saját jogán, inkább a férjének köszönhetően.

Joseph John Schmidt III ugyanis 23 éve tengerészgyalogos (ráadásul többször is kitüntetett, ha már itt tartunk), a napokban pedig az is kiderült róla, hogy 2010 óta Jay Voom néven több mint 30 pornófilmben aprítgatta a kedves nejét.

Joseph és Jade egyébként 2002-ben találkoztak, amikor a hölgy már egy éve tolta az ipart, de ez emberünket láthatóan nem nagyon zavarta, bár ahhoz már el kellett telnie nyolc hosszú évnek, hogy ő is megmutassa a kamerák előtt, hogyan is kell bánni a feleségével.

A hadsereg természetesen nem örült a leleplezésnek. El is rendeltek gyorsan egy vizsgálatot, hogy a 42 éves katona másodállása vajon engedélyköteles-e, és ha igen, sor került-e az engedélykérésre. Schmidt ügyvédje szerint nem babra megy a játék, hiszen kötelességszegés miatt akár még ügyfele szolgálati nyugdíja is ugorhat.

Jade is nyilatkozott; elmondta, hogy ha baj lesz, teljes mellszélességgel támogatni fogja a családot, ami konkrétan azt jelenti, hogy még több pornóban kell szerepelnie. Eddig több mint 240 filmje volt, tehát az legalább biztos, hogy bírni fogja szuflával.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.