Jewels Jade-et nem véletlenül nem tettük be az ötven legszebb pornószínésznő közé, hiszen a csajban annyi műanyag van, hogy csak egy fokkal vonzóbb egy guminőnél.

Annak ellenére, hogy Jade a természetes szépséget valahol félúton a plasztikai sebészénél felejtette, most mégis szélesebb körben is ismertté vált a neve, bár nem saját jogán, inkább a férjének köszönhetően.

Joseph John Schmidt III ugyanis 23 éve tengerészgyalogos (ráadásul többször is kitüntetett, ha már itt tartunk), a napokban pedig az is kiderült róla, hogy 2010 óta Jay Voom néven több mint 30 pornófilmben aprítgatta a kedves nejét.

Joseph és Jade egyébként 2002-ben találkoztak, amikor a hölgy már egy éve tolta az ipart, de ez emberünket láthatóan nem nagyon zavarta, bár ahhoz már el kellett telnie nyolc hosszú évnek, hogy ő is megmutassa a kamerák előtt, hogyan is kell bánni a feleségével.

A hadsereg természetesen nem örült a leleplezésnek. El is rendeltek gyorsan egy vizsgálatot, hogy a 42 éves katona másodállása vajon engedélyköteles-e, és ha igen, sor került-e az engedélykérésre. Schmidt ügyvédje szerint nem babra megy a játék, hiszen kötelességszegés miatt akár még ügyfele szolgálati nyugdíja is ugorhat.

Jade is nyilatkozott; elmondta, hogy ha baj lesz, teljes mellszélességgel támogatni fogja a családot, ami konkrétan azt jelenti, hogy még több pornóban kell szerepelnie. Eddig több mint 240 filmje volt, tehát az legalább biztos, hogy bírni fogja szuflával.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon