Nyilván tudod, kiről van szó, hiszen a Reszkessetek, betörők!-et minden karácsonykor lenyomják a torkodon. Kevin McCallister felnőve sokáig úgy nézett ki, mint egy lecsúszott alkesz, most azonban...

De először mutatjuk azt a bizonyos hobo-külsőt, amivel a férfivá cseperedett Culkin a sikeres gyerekszínészekből lett hollywoodi roncsok szinonímájává vált.

Íme:

Szó se róla, a srácot súlyosan mellőzte a filmszakma és az sem segített rajta, hogy a zenei karrierje is totális blődlinek bizonyult. Így azon sem csodálkozunk túlzottan, hogy olyan dolgokat is bevállalt, amit józan ésszel nem nagyon lehet felfogni.

Ebben a videóban például négy percig pizzát eszik. De tényleg!

Most pedig ugorjunk néhány évet az időben, és nézzük meg, hogyan néz ki Macaulay 2017-ben.

Meglepetés!

Ráadásul nem is arról van szó, hogy a csávó összekapta magát valami sajtóeseményre, hiszen akkor készült róla a kép, amikor a napokban épp csak az egyik ismerősével lófrált Los Angelesben.

A változásnak köze lehet ahhoz is, hogy végre kapott egy főszerepet a rendezői munkáiról egyelőre még nem annyira ismert színész, Seth Green Changeland című mozijában, melynek hamarosan megkezdődik a forgatása.

Van remény!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon