Ki ne hallott volna már Mr. Bean karakteréről? Valószínűleg neked is kitörölhetetlenül megmaradt néhány jelenete és arckifejezése a memóriádban. Pedig akad a családjában egy nála sokkal attraktívabb személy is, mégpedig a lánya!

Rowan Atkinson, az esetlen és szerencsétlen figura megtestesítője okozott már nekünk pár kellemes percet a poénjaival és emlékezetes alakításaival, ám ezúttal nem rá szeretnénk fókuszálni, hanem sokkal inkább a jelenleg 20 éves lányára, Lilyre.

Ám előtte azért idézzünk meg pár jelenetet a fatertól is, hogy "ne rontsunk ajtóstul a házba".

Tényleg elképesztő, hogy hányféle érzelmet tud kifejezni a mimikájával.

De vajon, hogyan festhet ennek az embernek a lánya?

Talán így képzeled el, ha még sohasem láttad. Pedig a valóság nagyon nem ez.

Hiszen az az igazság, hogy Lily egy kimondottan szépséges, tehetséges, bájos és csinos nő. Ezen a képen még csak 16 éves volt.

Úgy tűnik többet örökölt az édesanyjától, mint az apukától, aki mellett egyébként már több filmben is feltűnt. Például szerepelt a Mr. Bean nyaral és a Johnny English újratöltve című alkotásokban.

Most pedig álljon itt néhány kép az Instagram-oldaláról, amit tényleg érdemes nézegetni.

Instagram photo by Lily Atkinson * Dec 3, 2016 at 9:16am UTC

??

#lilyatstjames #ticketsforsale ? link in bio

Instagram photo by Lily Atkinson * Sep 11, 2016 at 1:03pm UTC

* ST JAMES THEATRE * November 28th & 29th * I will be performing my new show for 2 nights - ALL my new music? * GET YOUR TICKETS at http://bit.ly/2aMQf3z Photo cred: @maxlacome ?

(Forrás: Instagram)

És ezt olvastad már?
Egyes francia golfklubok felmentést kaptak az aszály miatti öntözési tilalom alól, ezért a tiltakozók betont öntenek a lyukakba