Ha egy időben komolyan elgondolkodtál azon, hogy Han Solonak nevezed el az első születendő gyermeked, akkor ez a repülő alkalmatosság biztosan beindítja a nyálelválasztásodat.

És te még büszke voltál magadra, hogy álmodból felkeltve is fel tudod sorolni a messzi-messzi galaxis összes ismert bolygóját? Akkor most nagyon kicsinek és jelentéktekennek fogod érezni magad, ugyanis van egy francia srác, aki még nálad is nagyobb Star Wars-geek. Olivier-nek hívják, Grenoble-ban lakik és nemrég megépítette a Millennium Falcon drónverzióját. A végeredmény zseniális lett, amit még úgy sincs értelme tagadni, hogy közben megesz minket sárga irigység.

Olivier szerint a drónnak megvan az a hátránya, hogy a Sólyom-jelmez miatt kicsit nehezebb az irányítása, de azért volt olyan jó és egy behavazott szántón is megröptette a szépséget. Ezzel azonnal eszünkbe juttatta azokat a csodálatos időket, amikor még nem a félhülye Jar Jar Binks téblábolt vihorászva a Naboo-n, hanem Luke bekkelt ki egy egész éjszakát a Hoth-on egy állat belei közé vackolva.

Söpörd ki a könnyet a szemed sarkából és tedd el a hitelkártyádat! Az Ezeréves Sólyom ebben a formában nem megvásárolható. Teljesen egyedi darab, úgyhogy egy darabig csak Olivier tud ezzel a kütyüvel Leiának öltözött geekcsajokat felszedni a Comic-Conon.

(via CNET)

És ezt olvastad már?
Két évtizedig őrjöngve aratott a halál Magyarország legfélelmetesebb gyilkossági ügyében