Az xXx: Újra akcióban című film főszereplője Carol Moreirának, egy brazil riporternek adott interjút. Bár ne tette volna...

”Szeretlek. Szeretem őt. Annyira hihetetlenül szexi!; Jézusom, milyen szép vagy, hát hogy adjak így interjút? Miért nem lépünk le inkább? Meghívlak ebédelni, gyere!; Wow, mennyire szép vagy, istenem!; Nézzétek már, milyen kibaszott gyönyörű!”

Ilyeneket nyögött be Diesel a brazil riporternek, aki elmesélte, hogy a színész háromszor is félbeszakította az interjút, hogy róla beszéljen, áradozzon a szépségéről, és mindezt a stáb tagjainak tolta, kifelé beszélt, amitől az egész még kínosabb és szexistább hatást keltett.

A napszemüvege mögé rejtőző, ittasnak és/vagy bekábszizottnak tűnő, rohamosan öregedő színészféleség igazi tapló üzemmódja miatt nagyon feszengett szegény riporternő, hiszen eléggé kiszolgáltatott volt attól, hogy a híres interjúalany ott akarja megdugni a kamerák előtt.

"Vihogtam, mint egy tinilány, mert nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Nagyon kellemetlen volt, kényelmetlenül éreztem magam. Fogalmam sem volt, mihez kezdjek, egyáltalán nem tetszett ez az egész, az meg pláne nem, hogy nem hagyott dolgozni."

Vin, a drog rossz, értem?

(via)

És ezt olvastad már?
Sokkolni fog, mennyire megöregedtél, ha meglátod, hogy néz ki most a Teletabik napocskájában mosolygó csecsemő