Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ritkán szoktunk Airbnb-szállásokról írni, kivétel persze az, ha egy volt atombunkert alakítanak át, vagy ha a kínai nagy falban található. Ezúttal nem megyünk ilyen messze, sőt, lényegében a fővárost sem hagyjuk el, mármint közigazgatásilag nem, de lélekben talán kicsit igen.

Kezdetnek annyit, hogy a kabin egy irtó nyugodt és zöld helyen van. Tényleg úgy érzed magad, mintha a világ végén lennél, ami lehetne akár Új-Zéland vagy Patagónia, pedig ez bizony édes hazánk, azon belül is a budapesti Viharbükk.

Közismertebb nevén Normafa, de valószínűleg többen már felismertétek a képek alapján. Erdei túrák, tiszta levegő, csend, túlvilági nyugalom. A Budai-hegység minden csodájával együtt tökéletes kiránduló- és lelki feltöltőhely.

A szálláshoz tartozik egy nagyobb sátor, hogy jó idő és még jobb kedv esetén igazán ki lehessen maxolni a szabadtéri tevékenységek, a csillagnéző estek, a részeg horrortörténetek, meg úgy eleve a kempingezés fílingjét.

Az értékelések szerint is érdemes Juliannál meghúzzuk magunkat, aki egy angol fickó, de már 20 éve Magyarországon él. Senkinek sem kell félni: Juliannak van rendes munkája, méghozzá számítógépes grafikus, így nem a dolgos magyar adófizető pénzén él. A Cabin and Canvas projektet másodmagával futtatja, és aki tényleg szánna egy kis pénzt egy minőségi feltöltődésre, annak igencsak megéri éjszakánként az a 24 ezer forint – mert ha ennyi nem lett volna elég, akkor megmutatjuk, hogyan fest a főépület belülről is:

Festővászon, írógép, könyvek – hogy a kreatív elme is táplálékra találjon. Emellett nézd, milyen irtó stílusosan és hangulatosan van berendezve az egész tér. A régi korokat megidéző fényképezőgéptől kezdve az impozáns teagyűjteményig, de a világítás, a fények is remek harmóniában állnak az enteriőrrel, a pici, de irtó elegáns és rusztikus konyhasarokról már nem is beszélve.

Hogy kicsit pragmatikus perspektívából is szemügyre vegyük: egy franciaágy, két matrac, egy csecsemőágy és egy kanapé is a része, így haverokkal és nagycsaláddal is ki lehet jönni szusszanni egyet.

Csak annyit mondanánk az egészre: wow!

Még több mágia:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.