Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pár évvel ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy egyszer majd egy mobilházra vágyunk, ám a coodo annyira tetszetős, hogy simán beköltöznénk.

A dizájnért és a kivitelezésért is egy német vállalat, az LTG (Lofts to go) felel, ami már önmagában garanciát jelent a kiemelkedő minőségre. Ezek a mobilegységek pedig nem pusztán otthonként szolgálhatnak, hanem iroda vagy egy tengerparti nyaraló is lehet belőle.

Pont ez az erőssége, hogy alakítható és hordozható. Emellett pedig kellemes dizájnnal bír, a sarkok elegánsan lekerekítettek, a falak kellően masszívak és elrejtik a fűtő- és hűtőrendszert, valamint a további energiaellátásért felelős eszközöket. A hatalmas ablakok pedig zavartalan kilátást biztosítanak arra, ami mellé éppen leteszed.

Ha egy coodo pedig nem lenne elég az egész család számára, simán mellé vagy rápakolhatsz még egyet, valahogy így mint a videóban - ezzel még egy beállóhelyet is kreálhatsz az autód számára:

De akár három vagy négy egységet is összeilleszthetsz, minden az igényeidtől függ. Minket meggyőzőtt a coodo, hiszen amellett, hogy mobil és jól néz ki, még környezetbarát, fenntartható, takarékos és minden modern dologgal fel van szerelve, Ha szeretnél róla többet megtudni, erre tovább.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.