Ezért jó, ha fanatikus vagy, és van pénz lóvéra. Mi most ezért a házimoziért rajongunk.

Miközben mi a kanapénkon nézzük otthon a Game of Thrones új epizódjait, egy fazon még tavaly úgy döntött, hogy neki ez így ebben a formában marhára nem elég, inkább építtet magának a Nashville-i Visual Conceptsszel egy egyszerre Trónok harca és Spartacus ihlette házimozit, és sem designban, sem technikailag nem hagyta, hogy bárki is félvállról vegye az ügyet.

A házimozi ugyanis valami betegesen jól néz ki, kardok, páncélok, és persze sárkány is akad benne, de még maga a lépcsőlejáró is teljesen középkori hangulatú, hogy a hátul szépen meglapuló bárról ne is beszéljünk, ahonnan aztán lehet hordani a Trónok harca whiskey-t naphosszat.

Technikailag is erős a terem, annyira, hogy mindenből a legjobbat kellett beszerelnie a cégnek, maga Visual Concepts főnöke is azt mondta, hogy bő 20 éves karrierje során életében nem találkozott még olyan megrendelővel, aki ennyire erősen ragaszkodott volna a tökéleteshez audiovizuális értelemben, ráadásul még a kedves vevő ért is hozzá. Íme néhány fotó, ha valaki ismeri ezt a fazont, akkor mindenképpen kössön össze bennünket, tudunk átvinni neki egy kis White Walkert.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon