Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha este még könyvet olvasna az ágyban mondjuk.

Nagyon vagány, tagadhatatlanul sikk és mindeközben szinte teljesen céltalan, de vicces bútorkollekcióval rukkolt elő cicák számára a japán Okawa Kagu.

A 150 bútorcéget birtokló Okawa az internet macskarajongását vegyítette a helyi japán mesteremberek képességeivel a Craftsman Made nevű kollekcióban. A miniatűr, macskaméretben elkészített bútorok és berendezési tárgyak magas minőségben készülnek: ától zéig már meglévő bútorokat kicsinyítettek le, ugyanazzal az anyaghasználattal, teljesen arányosan (és aranyosan).

A kollekcióban egy macskakanapé és egy cicaágy található (avagy macskanapé és cicágy), melyeket a Hiromatsu Furniture és a Tateno Mokuzai bútorgyárak készítettek el és a két cégtől lehet közvetlenül rendelni belőlük. A legkényesebb macskák igényeit is kielégítő bútorokhoz árakat sajnos nem adtak meg a gyártók, de lehet nekik írni, ha komolyabban elgondolkoznál rajta – és mivel a bútoroknak megvannak az eredeti, emberi méretű párjai is, elég poén párosítás lehet a lakásodban, hogy ugyanolyan ágyban alszol vagy ugyanolyan kanapén punnyadsz, mint a cicád. Persze nem csak Japánból érkeznek a stílusos macska- és kutyabútorok, például az IKEA-nak is volt egy ilyen kollekciója:

Valamint a Tuft + Paw cég luxusszintre vitte ugyanezt, kifejezetten macskáknak:

Mondjuk a nap végén úgyis a kiszakadt cipősdobozban fog aludni vagy a fejeden, de egy próbát azért megér.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.