A floridai Sarasotában nem nehéz pofás ingatlanokra bukkanni. Először is a vidék remek természeti és éghajlati adottságokkal rendelkezik, így azt a jól szituált tagok előszeretettel használják ki.

Legutóbb a Sweet Sparkman Architects építésziroda kapta azt a feladatot, hogy húzzon fel egy villát a Sarasota-öböl mellett. Küldetés teljesítve, az iroda jelesre vizsgázott, mi pedig csorgatjuk az olvadó hóba a nyálunkat.

A villa kapott egy parkosított udvart, ahol a kövek, a mindig zöld floridai fű és a pálmafák tökéletes szimfóniája elevenedik meg előttünk. Közelben egy elegáns fahíd és a Sarasota-öböl csillogó vize.

Az enteriőrben a hagyományos fabútorok a szürkére nyalt, nyers téglafallal, valamint a falakon lógó műremekekkel gyönyörű összhangot alkotnak.

A villa több lakrészből és két emeletből áll, a mesterlakosztályon például egy külön nappali is található, amelyet egy csúszó faajtó választ el a hálószobából. Ez a ház otthonos, hangulatos, izgalmas és játékos, simán el tudjuk képzelni családi háznak, víkendbirtoknak, vagy rendesen kihasznált bűnbarlangnak is.

Kicsit délebbre:

Egy maja család is szíves örömest beköltözne ebbe a mexikói házba

Rusztikusan modern ház ott, ahol régen maják laktak.

(via)

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában