Itt még a matekórákat is újrajárnánk.

A holland épület 1912-ben épült, majd miután már évtizedek óta nem működött iskolaként, magánbefektetők hat loftlakást alakítottak ki benne. A suli eredeti jellegének megtartása mellett az építészek ügyesen keverték az indusztriális, nyersebb betonelemeket és dizájnbútorokat, lámpákat a melegséget sugárzó fával, a keleties szőnyegekkel.

Az ötméteres belmagasságba befért egy galériaszint is, amiből meghitt hálószoba lett, vendégszobákat pedig a volt igazgatói iroda fölött alakítottak ki, szintén galériákként.

Az eredeti elemek közül látványosan suliszerű a mustársárga csempe a folyosón és az ablakok elrendezése is – a vécéfülkéket is megtartották, persze felújítva és különböző funkciókat adva nekik (például az egyik már nem vécé, hanem zuhanyzó). Ugyanitt, a fekete antracit fölött egy óriási tükörből pedig be lehet látni az egész folyosórészt.

Elég penge munka, nagyon érettségiznénk itt!

(Építészek: Eklund Terbeek) ,

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon