Könnyen összezavarja az embert ez a közép-európai ház, amely egy összehajtogatott fehér szalagra hasonlít
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lengyelországban találunk rá erre a fehérben úszó futurisztikus házra, amely a maga modernizmusával egészen látványos kontrasztot alkot a zöldben úszó közeli tájjal.

A ház fentről nézve olyan, mint egy betonba öntött, összehajtogatott fehér szalag, amely ugyanakkor azért is lett ennyire furcsán csavarodó, hogy többek között ne zavarják az oda és a tovább vezető úttal a közeli fákat. A kortárs szobornak is beillő ingatlan enteriőrére a minimalizmus jellemző, a letisztultság a külső megjelenéséhez hasonlóan a beltérben is játszik, a tágas, fényben és fehérben úszó lakhely összességében egy kiváló mérnöki és lakberendezői munka eredménye. Jár a pacsi a KWK Promes tervezőiroda munkatársainak.

Ez is érdekelhet:

Ez a villa a legjobb dolog, ami egy laktanya helyén épülhetett - Roadster

Budapest egyik elővárosának különös részén egyszerű, nagyon racionális villa épült öt éve. A DÉR Architects jegyezte ház azóta is mutatós, ráadásul tökéletes állapotban van. Mézeskalács utca, rengeteg zöld felület, a Villa D2-ben pedig egy kandalló, és letisztult, nyugalmat árasztó terek. De mielőtt betérnénk, feltétlenül beszélnünk kell a környezetről is.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.