Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sajnos nem tudunk a fürdőszobádra tértágító bűbájt tolni, viszont van pár okosságunk, amivel kihozhatod a maximumot a minimális terekből.

A kis fürdőszoba elég nyomorult dolog tud lenni; vagy higiénétlennek érzed, vagy nem tudod magad rendesen elengedni, ettől meg utálsz is bemenni fürdeni vagy vécézni, annyira nyomasztó a kis luk, amit mosdónak hívsz. Növelni a négyzetméterszámon nem tudunk, ellenben egy pár aprósággal csodákat tudsz művelni a kis fürdőddel!

1: Használd ki a kézmosó alatti helyet!

Ott van egy nem túl esztétikus, ellenben tök üres rész, ahová simán elrakhatnál egy csomó dolgot, ami most a vécé mellett hever. Igen, be kell méretezni; de ha egyszer megcsinálod, onnantól minden nap hálát fogsz adni érte!

2: Hosszabbítsd meg a kézmosót

Ha tudod, akkor toldd meg a kézmosódat (hogy végigérjen a vécé vagy épp a mosógép fölé is), így még több esztétikus teret nyersz, ahová kiteheted a dolgaidat.

3: Csak az esztétikus dolgokat hagyd elől

A Domestos-ok, fertőtlenítők, bontatlan vécéfrissítők és társaik nem nyújtanak túl magával ragadó látványt; ezeket rakd el egy zárt ajtajú szekrénybe. A csinosan összehajtott törölközők, szép szappanok és baráti körük maradhat elől.

A helyiséget dekoráld egy kicsit: illatpálcákkal, száraz növényekkel, egy-két képpel a falon az esztétikusabb vizuális és olfaktiv hatásért (utóbbihoz például télre nagyon ajánljuk a természetesen fenyős illatokat).

4: Tükrözz és csempézz

Örök térnövelő trükk a tükör, amit a fürdőben is könnyedén be lehet játszani – például egy egész falrész is lehet nagyon ízlésesen tükörből (de számolj vele, hogy takarítós sztori) vagy épp egy mosdó fölötti szekrény ajtaja. Ha pedig nagyobb felújítási fába is belevágnád a fejszéd, akkor a tükör mellett szintén vizuálisan térnövelő hatásúak a hatalmas, csíkonként feltett csempék (ezért használják hotelek is előszeretettel).

5: Okos elválasztások

Végül, ha a vécé és a fürdő egy helyiségbe esik, különösen fontos, mivel tagolod a kettőt. A (nagyon drága) tolóajtó és a néha elég leszottyantan festő zuhanyfüggöny helyett nagyon ízléses megoldás lehet egy, a kád feléig érő állandó üvegfal.

Jön a karácsony, csinosítsd ki ezt a helyiséget is az ünnepekre!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.