Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vinícius Junior és Rodrygo is a Real Madridot választotta, de Martinellit is elpackázta a Barcelona. Így a legújabb generáció nagy tehetségét már most megszereznék.

A Mundo Deportivo a címlapján hozta le, hogy a Barcelona figyelemmel kíséri a brazil foci egyik legkomolyabb talentumát, a 17 éves Reiniert.

Ezzel párhuzamosan klubjánál, a Flamengónál érdekes mozgások figyelhetők meg: Reinier kivásárlási árát 70 millióról 35 millióra csökkentették az új szerződése aláírásakor. A menedzserei igénye volt ez, így nyilván könnyebben értékesíthető Európába, nagyobb a mozgástér, még akkor is, ha többe fog kerülni 35-nél.

A fiatal támadó középpályás egyébként ebben a szezonban robbant be a brazil elsőosztályban, 11 meccsen 4 gólja és 2 gólpassza van – mindez ugye 17 évesen. A Barcelona folyamatosan építi a jövőjét, azonban a legnagyobb brazil tehetségekről lemaradt, egyedül Arthurt sikerült megszereznie, de ő már közel sem tinédzserként érkezett a katalánokhoz.

A Barcelona szerint Reinier kiváló futballprofillal rendelkezik: technikás, erős, remek felépítésű, gólérzékeny és magas játékintelligenciájú.

Nem kérdés, hogy hamarosan Európába hozza valamelyik topklub. A Barcelona szeretné, hogy ez most ő legyen.

(via; fotó: André Durão/GloboEsporte.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.