Érdekes, bár nem annyira meglepő pletyka indult útjára. Talán több is ez annál.

Minden jel szerint, ha történik valami ordas nagy leolvadás, a Chelsea megnyeri a Premier League-et, meglepő fölénnyel. Momentán hét pont az előnye, már csak hét forduló van, és csak két rázósabb meccse.

Egy rakás angol lap írta meg, sőt, az ESPN is, hogy két sztár, két kulcsember elmegy a nyáron, akkor is, ha meglesz az arany:

Eden Hazard és Diego Costa.

Azt már mi is írtuk, hogy a Real Madrid kész 100 millió fontot adni a belga szélsőért, aminek Ronaldo egyáltalán nem örül – mivel a posztjára jönne, ráadásul a világ legdrágább játékosa is lenne Hazard, tehát játszana. A belga is kacérkodik már a madridi élettel.

Akárcsak Diego Costa, aki annak ellenére szenved, hogy a csapat menetel és van 17 gólja. Január óta ugyanis mindössze három gólt szerzett, és az amúgy ütődött játékos egyre frusztráltabb. És nem érzi jól magát Londonban, nem fekszik neki a klíma. Az Atléticóba való visszatérésre nagy esély van.

Conte menedzser meg már egy ideje ki is nézte, kivel pótolná a távozókat: az Arsenalból Alexis Sánchezt nézte ki, Costa helyére pedig a góllövőlistát 23 találattal vezető Romelu Lukakut hozná.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában