Ugyan a Bajnokok Ligája még hátravan, amit akár meg is nyerhet a Manchester City (sőt!), azonban a Premier League-ben leiskolázta őket a Liverpool. Erre lépnie kellett Guardiolának, ami már meg is történt: kinyílik a persely.

Miután Leroy Sané eligazolt, nem volt kérdés, hogy pótolnia kell a Citynek a szélsőt, de a legkritikusabb csapatrész a védelem. Most mindkét problémát elkezdték megoldani, legalábbis jól informált újságírók már kész tényként kezelnek két vételt. Hivatalosan még nem mutatták be őket, de Fabrizio Romano és Kris Tempe is lehozta, hogy a

A Valencia fiatal spanyol szélsője remek fogás, ha igazak a hírek, mert mindössze 27 millió eurót fizet érte a manchesteri klub. Ez még a mai gazdasági helyzetben is ajándék egy 20 éves, La Liga- és BL-tapasztalattal bíró spanyol tehetségért.

null

Ferran Torres from Valencia to Manchester City, here we go! Paperworks time and total agreement reached today for €27M (with add ons). Ferran will sign his contract until June 2025 as new Citizens player. 🔵🤝 #MCFC #ManCity #transfersMore details 📲 https://t.co/LfjT3SVsoe

A holland Nathan Aké a védelem tengelyébe érkezik, ahol Otamendi és Stones is megbukott, leginkább azt a posztot akarja feltölteni Guardiola. Elvileg a Bournemouth már el is fogadta a 41 millió fontos ajánlatot.

null

🍒 BREAKING: @afcbournemouth have accepted a £41 million bid for Nathan Aké from @ManCity #afcb

(Fotó: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.