Nincs április elseje, higgyük el, hogy megtörtént: a Szegedbe igazol a Veszprémmel öt bajnoki címet nyerő Marko Vujin.

Volt már ilyen, sőt szinte minden évben van játékosmozgás a két klub között, azonban a 36 éves Marko Vujin esetében ez most még különlegesebb:

  • Vujin úgy érkezet a Pickhez, hogy Magyarországon jelenleg nincs átigazolási időszak, így magyar bajnoki és kupameccseken nem léphet pályára, csak a Bajnokok Ligájában játszhat. Ez a Kiel elleni BL-nyolcaddöntő két meccsét jelenti; vagy egy esetleges meglepetés-továbbjutás esetén még két meccset, a negyeddöntőket.
  • És Vujin nem szimplán egy veszprémi legenda, hanem egy különösen gyűlölt egykori Veszprém-játékos. Egy 13 évvel ezelőtti Veszprém–Szegeden ugyanis fejbe dobta Puljezevics Nenadot, azóta a szegedi drukkerek szemében vörös posztó. Mekkora mázli, hogy nincsenek nézők a lelátón

Vujin így aztán egy mea culpával nyitott.

Örülök, hogy csatlakozhattam a Mol-Pick Szeged csapatához.Tudom, hogy a jelenlétem mit jelent a szurkolók számára, sajnálom, éretlenül viselkedtem, fiatal voltam, nem volt sportemberhez és a két csapathoz méltó, éppen ezért szeretnék elnézést kérni a szegedi szurkolóktól is. A Mol-Pick Szeged mezében minden erőmmel azon leszek, és csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a Bajnokok Ligájában továbbjutáshoz segítsem a csapatot és végre örömet is adhassak a szegedi szurkolóknak, valamint a kékek családjának, a HandballFamilynek” – nyilatkozata a pickhandball.hu-n.

Újabb veszprémi kézilabdázó igazol Szegedre

Rövid időn belül a negyedik játékos szerződik Veszprémből Szegedre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés