A Nike már tudja, hogy a Liverpool támadógépezete a télen megbomlik.

Már egy ideje tart a huzavona a Liverpool és a Barcelona között Philippe Coutinho miatt. A nyáron még nem engedték el az angolok, több forrás szerint viszont a januári átigazolási időszakban megvalósul a brazil álma, vagyis végre felhúzhatja a katalán mezt – amiért állítólag 150 millió eurót kap a Pool, a játékos meg öt évre évi 12 milliót.

A Nike (Lionel Messiék mezszponzpra) például már el is szólta magát, már megmutatta véletlenül(?) a Coutinho nevével ellátott mezeket:

„Philippe Coutinho készen áll rá, hogy feltüzelje a Nou Campot...”

Az tény, hogy a Barcának nagy szüksége van egy ilyen kreatív játékosra, mint Cou, de elég nehéz elképzelni, hogy éppen a téli átigazolási időszakban valósulna meg transzfer.

Annál is inkább, mert a Liverpool-ügyekben eléggé bennfentes Sky Sports-szakértő, Guillem Balague is elég biztosan állítja, hogy a katalán klub nem vette fel újra a kapcsolatot a vörösökkel, vagyis, ha nincs ajánlat, üzlet sincs.

Sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy az átigazolást nyáron ütik nyélbe és teszik a Barca-legdrágább igazolásává Coutinhót és/vagy Antoine Griezmannt.

(via, via, fotó: AFP)

És ezt olvastad már?
Dibusz szerint felébresztheti a Fradit a háromgólos El-vereség