Tegnap jelent meg a hír, hogy elképzelhető, Kylian Mbappé a Liverpoolt favorizálja, de ezt a Real Madrid nagyon nem szeretné – írja az angol sajtó.

Kylian Mbappé jövője jelenleg a legizgalmasabb átigazolásokkal kapcsolatos futballpletyka. A PSG csatárának hamarosan döntenie kell, hogy marad a párizsi klubnál, a Real Madridhoz igazol, esetleg a Liverpoolt válassza.

Sokáig olyan híreket lehetett olvasni, hogy a Real lehet a befutó, később viszont az is képbe került, hogy egyelőre marad Párizsban. A legutóbbi hírek szerint pedig már a Liverpool is versenyben Mbappéért.

Mbappé a Liverpoolt favorizálja?

Ilyenkor mindenki próbál nagyon jól informált lenni, a The Times újságírója, Duncan Castles is.

Ezt akadályozná meg a Real Madrid, a spanyol csapat Mbappéban a klub következő sztárját látja, a leigazolása viszont több szempontból sem tűnik egyszerűnek, ezek egyike a játékos ára.

Az angol sajtó szerint azonban a Madrid kész eladni a Manchester Unitednek a világbajnok védőjét, Raphael Varane-t, hogy ezzel részben megteremtse az Mbappé leigazolásához szükséges összeget.

Varane klubváltása is téma már egy ideje, állítólag új kihívásokra vágyik, korábban épp a PSG-t hozták szóba vele. A Real meg ha eladja, azt most nyáron fogja megtenni, ellenkező esetben 2022 nyarán ingyen távozhat a védő.

A PSG állítólag 200 millió euró körüli összeget kér a támadójáért, ennyit jelenleg pedig talán egyetlen klub sem tud fizetni egy játékosért:

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Dél-Korea a 91. percben szerzett góllal jutott tovább