A csakfoci.hu információi szerint nagyon érik egy edzőváltás Fehérváron.

Ismét komolyabb változások előtt van a Vidi, sőt már zajlik is. A Fehérvár sportigazgatója, Juhász Roland benyújtotta felmondását, amit el is fogadtak, de nem állna meg itt a frissítés.

Az NB I-et egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel kezdő, majd a Magyar Kupából a harmadosztályú ESMTK ellen kizúgó

Fehérvárnál a következő lépés Bartosz Grzelak vezetőedző leváltása lehet.

A Csakfoci értesülése szerint az élő szerződése ellenére kirúgnák, ám emiatt még egyeztetések szükségesek, és nyilván komoly anyagi vonzata is lenne a döntésnek.

Egy ilyen lépést persze meg kell tervezni, aminek része az utódlás is, természetesen Fehérvárott is van egy lista, ki jöhetne a svéd szakember helyére. A lap szerint

a Fradinál leváltott Máté Csaba van a fehérvári lista élén.

Máté beugró volt a Fradinál Csercseszov menesztése után és a 10 meccséből kilencet megnyert, valamint az Európa-konferencialiga csoportkörébe jutott az FTC-vel. Ennek ellenére a vezetőség nem tartott rá igény, mert mindenképp külföldi edzőt akart, így Dejan Stankovic váltotta.

A Fradi-elnök elárulta, miért nem maradhatott Máté Csaba az edző

Röviden: mert magyar gyengék a magyar edzők.

A csakfoci.hu úgy tudja, a Fehérvár és Máté Csaba között informálisan már el is kezdődtek az egyeztetések, és mindkét fél hajlik a közös munkára, ám először a fehérváriaknak le kell zárniuk a Grzelak-sztorit.

Máté Csabát megalázták, vagy csak bénán kommunikált a Fradi?

Érdemes néhány gondolat erejéig visszakanyarodni a Fradi edzőcseréjéhez, Máté Csaba maradéktalanul rászolgált arra, hogy többet beszéljünk róla.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

További cikkeink a témában