A világ legjobb női bokszolója szívesen szétverné az egyik legismertebb youtuber bokszolót
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A súlycsoportoktól függetlenül legjobb női bokszolónak tartott Claressa Shieldnek nem igazán tetszik a Paul-testvérek bokszolói karrierje.

A veretlen női világbajnok bokszoló szerint nem tesz jót a sportágnak Jake és Logan Paul semmiből jött bunyóskarrierje.

Claressa Shields, három súlycsoportos, veretlen bokszvilágbajnok

A Paul-testvérek YouTube-on lettek igazán híresek, ma már azonban minden közösségi médiaplatformon többmilliós követőtáborral rendelkeznek, néhány éve pedig kitalálták, hogy bokszkarrierbe kezdenek. Először csak más youtuberek ellen szerveztek meccseket, néhány hónapja Jake Paul viszont már a korábbi NBA-játékos Nate Robinsont ütötte ki.

Hamarosan pedig a korábbi többszörös MMA-világbajok Ben Askren ellen fog bokszolni. Közben a tesója, Logan Paul egy Floyd Mayweather elleni bemutatómeccs összehozásán dolgozik, de egyelőre úgy tűnik, hogy az csúszik.

A Paul-testvérek bokszolói karrierje épp annyira megosztó, mint a személyiségük. Van egy tábor, amely szerint csak szórakoztatnak és semmi gond nincs azzal, hogy bokszpályafutásba kezdtek, a másik – népesebb – tábor viszont úgy gondolja, hogy valamilyen szinten megalázzák a sportágat, és az sem fair, hogy milliókat keresnek a silány színvonalú meccseikkel, miközben a topbunyósok nagy része sokkal kisebb meccspénzért lép általában ringbe.

Utóbbi táborba tartozik a legjobb női bunyósnak tartott Shield is, aki a következőt nyilatkozta:

– mondta Claressa Shield.

Jake Paul:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.