Egy francia újságíró, Eric Mamruth szivárogtatta ki a jelenlegi legjobb hármat a Twitteren.

Ha így marad, akkor 2007 után lesz új győztes, sőt a Messi, CR duó dobogós sem lesz, hiszen az argentin sincs ott a háromban, bár ez most kevésbé meglepő. De aligha marad így. Ez a szivárogtatás például pont jó lesz arra, hogy kicsit felpörögjenek a Ronaldóra szavazók – Messinek kábé már mindegy.

A kiszivárgott hírek szerint az eddig idén mindent behúzó Luka Modric egyelőre az Aranylabdát is vinné. A vb-ezüstérme, BL-győztes horvátnak tényleg remek szezonja volt az előző, és a nyara is pazarra sikerült, azóta viszont önmagához képest gyengén játszik, így mi arra tippelünk, hogy az előnye csökkenni fog, talán el is tűnik.

Eric Mamruth on Twitter

EXCLUSIF #BallondOr : Après dépouillement de la moitié des votes, le trio de tête est le suivant: 1) Modric 2) @raphaelvarane 3) @KMbappe . Info @xbarretfoot @RFIRadioFoot @RFIsports

Mellette Antoine Griezmannt tartják még favoritnak, azonban féltávnál – állítólag – nem ő, hanem két honfitársa található a legjobb háromban. A második helyen az a Raphaël Varane, aki nemcsak a vb-t nyerte meg, hanem a Bajnokok Ligáját is, méghozzá alapemberként, mindkét sorozatban az egyik legjobb védő volt.

A harmadik helyen kisebb meglepetésre Kylian Mbappé áll, aki ugyan a világbajnokság egyik legjobbja volt (a legjobb fiatalnak választották), egészen zseniálisan játszott 19 éves kora ellenére, ám a klubjával azért a Ligue 1-n kívül nem brillírozott. A francia bajnokságban kiemelkedik, lassan ő a PSG legnagyobb sztárja és nem Neymar, de a BL-ben sem ő, sem a csapata nem mutatott, mutat sokat.

Ronaldo és Messi nélkül nincs Aranylabda, legalább az egyiküket be fogják nyomni: a vb egyiküknek sem sikerült jól, ebben a szezonban eddig mindketten kiemelkedően teljesítenek, ezért nyilván a tavaszi BL-sziporkázás miatt Ronaldo fog becsúszni a háromba. Emlékezz csak 2013-ra, amikor a pótselejtezős teljesítménye miatt meghosszabbították a szavazást, és végül nyert is – Ribéry azóta sem dolgozta fel. Mi mindenesetre soha nem fogadnánk Ronado ellen.

De magát a szivárogtatást is fenntartással kezeljük.

És ezt olvastad már?
Világbajnoki döntős a női vízilabda-válogatott!
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő