A szezon elején úgy tűnt, hogy Ronald Koeman barcelonai edzői karrierje nem lesz hosszú, aztán az idény közepén elkapta a ritmust a csapat, jöttek az eredmények. Most viszont újra egyre több a kétely Koemannal kapcsolatban.

A Barcelona megnyerte a Spanyol Kupát, a bajnokságban harmadik, de van esélye a bajnoki címre, a Bajnokok Ligájában pedig a 16 között a PSG ellen kiesett. A katalán klub mércéjével mérve nem beszélhetünk sikeres szezonról, de tudva, hogy épp egy átalakuláson, valamilyen szintű generációváltáson megy át a klub, összességében kudarcnak sem könyvelhető el az idény.

A bajnoki hajrá kritikus lesz Koeman szempontjából, egy esetleges bajnoki címmel, kétkupás szezonnal nehezebb lenne kirúgni a hollandot, de ha nem nyeri meg a bajnokságot a Barca, akkor nagyon is elképzelhető, hogy mennie kell a korábbi védőnek. Az már évek óta nyílt titok, hogy a Barcelona Xavi visszatérése készül, és ugyan nemrég hosszabbított a katari csapatával a korábbi középpályás, de nyilvánvalóan azonnal visszatérne a Barcelonához, ha hívnák és úgy gondolná, hogy egy megfelelő projekt keretein belül dolgozhat.

Szintén Barcelona:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.