Olekszandr Uszik továbbra is veretlen, most Tony Bellew-t ütötte ki.

A cirkálósúlyú ukrán amatőrben Eb-t, vb-t és olimpiát nyert, majd a profik között a súlycsoport történetének első olyan bajnoka lett, aki egyidejűleg a WBC, a WBA, az IBF és a WBO övét is begyűjtötte, ráadásul ő nyerte Muhammad Ali-trófeát is, ami egy nyolcas torna volt a világ legjobb cirkálósúlyú bokszolói között. Vagyis Uszik súlycsoportoktól függetlenül napjaink egyik legjobb bokszolója.

Tegnap este Manchesterben a korábbi WBC-bajnok Tony Bellew ellen lépett ringbe, és egy piszok jó meccset vívott. Bellew Nagy-Britanniában az egyik legnépszerűbb bokszoló, igazi harcos, showman, legutóbb két meccset nehézsúlyban hozott le, mindkétszer kiütötte a korábbi bajnok David Haye-t.

David Haye nem tudott visszavágni, most is kiütötték

Talán most jött el az idő, hogy visszavonuljon.

Bellew kezdte jobban a meccset, az első két-három menetben néhányszor meglepte az ukránt, ezután viszont Uszik fokozta a tempót, folyamatosan ment előre és a fáradó Bellew-t a nyolcadik menetben brutálisan kiütötte.

Under The Floodlights on Twitter

It's all over! Oleksandr Usyk has beaten Tony Bellew via knockout in the 8th round! Sickening knockout from #Usyk! #UskyBellew #bellewuysk #Bellew #Usyk #Knockout #KO https://t.co/mu3VckCjKy


Uszik továbbra is veretlen, cirkálósúlyban már nincs kihívás számára, így jövőre felmegy nehézsúlyba. Érdekes lesz, hogy mire megy majd egy Joshua, Wilder vagy Fury ellen.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Simán lefocizta az Inter az Atlético Madridot

Guardiola lerombolta játékosa önbizalmát, de most bocsánatot kért

További cikkeink a témában