Noha már eddig is 100 millió felett költött a Chelsea, nem érezni, hogy különösebben erősödtek volna. Ezt Conte is fájlalja.

Az olasz menedzser már a bajnoki cím után is elmondta, mélyíteni kellene a keretet, mert ugyan erős a csapat, de a rotációs lehetőség szűkös. Most, augusztus közepén azt láthatjuk, hogy ugyan érkezett Morata, Rüdiger és Bakayoko, többen nem lettek – elvégre elment Costa, Terry és Matics. Pedig a BL és a PL egyszerre kimerítő, hosszú szezon lesz.

Így az utolsó pillanatokra marad a tényleges erősítés, bővítés, aminek a vége egy súlyos, sokszámos árcédula lesz.

  • Danny Rose – 50 millió font

Ugyan a Tottenham kijelentette, hogy Rose nem eladó, pláne az után, hogy Walker már elment a másik oldalról, de a Chelsea-nek mindenképp kell egy balbekk.

  • Alex Sandro – 73-75 millió

Ezért aztán Alex Sandrót sem engedik el, hiába rakott ki egy No way!-táblát a Juve is. Persze egy 82 millió eurós csekket lehet, hogy megnéznének közelebbről.

  • Andrea Belotti – 90 millió

Egy 100 milliós ajánlat egy Torino-játékosért? Ha ez tényleg elmegy, akkor nem fog nemet mondani az olasz klub.

  • Danny Drinkwater – 40 millió

A Leicester rutinos belső középpályása Matics távozása és Bakayoko sérülése miatt lenne sürgős, és miután nem is nevezték az első fordulóban, elég valószínű, hogy hamarosan Londonban köt ki.

  • Alex Oxlade-Chamberlain – 35 millió font

Ez egy izgalmas igazolás lehet, mert az észak-londoniak nem annyira csípik egymást, szóval a drukkerek bizonyára mérsékelten örülnek majd a szélsőnek. Márpedig közel a megegyezés, noha a Liverpool is hívja.

Ez nagyjából 290 millió font, vagyis közel 320 millió euró lenne, persze ebből nem fog mind összejönni, mert hát a baloldali védő posztra csak egy játékost fognak szerződtetni. De azért egy 250 milliót eltapsolhatnak simán.

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon