De Jong kedvéért három középpályást is eladhat a Barcelona

A holland annak fejében választotta a Barcelonát, hogy játéklehetőséget kap, a katalán vezetők pedig ezért tettek neki egy furcsa ígéretet.

A Sport Quim Domènech-re, az El Chiringuito újságírójára hivatkozva azt írja, egy meglehetősen szokatlan ígérettel csábították el Frenkie de Jongot a Barcelona vezetői:

a szavukat adták, hogy ha őket választja és aláír, akkor a nyáron legalább három középpályástól is megválnak.

A forrása nem fedte fel, mely játékosokról lehet szó, de Quim azt állítja, hogy Ivan Rakitic, Denis Suarez és Rafinha lesz az a három áldozat. Mondjuk közülük csak Rakitic játszik rendszeresen, de a horvátot egyre többször hozzák szóba a PSG-vel. Viszont ő meg Ernesto Valverde kedvence, igaz, az edző sem biztos, hogy marad a nyáron. Szóval könnyen pénzé tehetik a vb-ezüstérmes horvát középpályást. Denis Suárez már most télen menni akar, Rafinha pedig folyton sérült.

A rendszeres játékidő miatt bizonytalanság miatt hezitált ennyit a Man. City és a PSG által is körbeudvarolt holland tehetség, de végül beleállt a barcelonai szerződésbe. Azt mondja, a Barca az álmai csapata, de ha ez igaz, akkor más is közrejátszott.

Csak nekünk fura, hogy egy 21 éves tehetség a biztos játékpercekre megy és nem vállalja be a harcot a többiekkel?

Egy holland–francia Barcához mit szólsz?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon