Harmadik meccsét sem tudta megnyerni a magyar válogatott Georges Leekens irányítása alatt.

Vébékijutás híján mi (és amúgy Fehéroroszország is) az őszi Nemzetek Ligájára készülünk. Azt nem nagyon mondhatjuk, hogy eddig túl sikeres a felkészülésünk, hát még Leekens debütálása a magyar válogatott élén:

A belga szövetségi kapitány ugyanis a kazahok elleni égéssel és a skótok elleni vereséggel debütált, amihez most jött a bombaerős fehéroroszok elleni bravúros döntetlen.

Kezdőcsapatok

Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics G., Kádár, Vinícius, Szabó J. – Nagy Ádám, Elek – Varga R., Kleinheisler, Dzsudzsák – Szalai

Fehéroroszország: Gorbunov – Sitov, Poljakov, Szivakov, Vologyko – Dragun, Kiszljak – Szavickij, Majevszkij, Sztaszevics – Szaroka

Nehéz bármi is mondani a meccsről, de megpróbáljuk: lötyögős-tötymörgő volt, a magyarok támadásában sokkal több volt, mint amit ki tudtak hozni – a legtöbb esetben kifejezetten rettenetes megoldásokat hoztak össze a fiúk. Legalább Fehéroroszország naggyá tette Gulácsit, aki több esetben is nagyszerűen védett, plusz ellenfelünk remekül szórakoztatta magát és a közönséget biciklicselekkel.

1–1-lett a vége, mert volt egy-egy gól pontrúgásból mindkét oldalon. Szaroka a 26. percben, Varga pedig a 29. percben vette be ellenfele kapuját.

A két évvel ezelőtti magyar válogatott nyomait továbbra se keresd, ugyanis nem lehet látni. Ez kicsit szomorú.

Gólok:

  • Szaroka:
  • Varga:

Fehéroroszország–Magyarország 1–1 (1–1)
Gólszerző: Szaroka (26.), ill. Varga (29.)

(Fotó: MTI)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában