Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A küzdősportok világában továbbra is folyamatosan megy a találgatás, hogy ki lehet Conor McGregor következő ellenfele, ám nagyon úgy tűnik, hogy legutóbbi legyőzője, Floyd Mayweather sem tud nyugodtan csücsülni az összekeresett dollárkötegein. Van az a pénz, amiért ismét visszatérne? Ráadásul a ketrecbe?

A veretlen bokszlegenda egy rajongóinak készített élő videóban mondta azt, hogy szerződést ajánlottak neki, aminek köszönhetően egészen elképzelhetetlen összeget kereshetne.

- magyarázta az amerikai bunyós, aki azt is elmondta, hogy a szerződés keretein belül 3 vagy 4 meccsért cserébe 1 milliárd dollárt kapna.

Ha ez tényleg így is van, persze akkor is erősen kétséges, hogy létezik-e olyan összeg, amiért Mayweather hajlandó lenne kockára tenni a hibátlan mérlegét, na meg persze a testi épségét. Habár Conor McGregor a kettejük bokszmeccsét követően úgy nyilatkozott, hogy Floyd rendelkezik olyan erősségekkel, amelyeket tudna kamatoztatni a ketrecben, mi mégis úgy gondoljuk, hogy ezt nem fogja bevállalni. Szerinted?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.