Kubatov Gábor az Origónak adott interjút annak kapcsán, hogy a Ferencvárosi Torna Club elnöke könyvet írt az elmúlt 10 éves elnöki ciklusáról. Természetesen Rebrovval kezdtek.

Már írtunk róla, hogy furcsa dolgok történnek a Fradinál, edzőt keresnek, miközben a klub történetének egyik legsikeresebb edzőjének még van egy év a szerződéséből, aki ráadásul üzengetett nyilvánosan.

Valami nem stimmel a Fradinál, egyre valószínűbb, hogy Rebrovot egy osztrák edző váltja

Rejtélyes dolgok zajlanak a Fradinál, semmi se szivárog ki, illetve csak félinformációk. De az igen, hogy erőteljesen edzőt keres a magyar bajnok.

Most rákérdeztek, mi a helyzet Rebrovval, mi lesz a sorsa, kell-e új edző.

„Az elmúlt 10 év egyik legnagyobb eredménye, hogy nem érzelmi, hanem racionális alapon közelítünk meg minden egyes fontos döntést.

Az a mostani legnagyobb problémánk, hogy Szergej Rebrov február 10-én felmondott a Ferencvárosnál. A menedzserén keresztül csak annyit közölt, hogy az év végén szeretne távozni, és keressünk új edzőt.

Ez váratlanul ért. Eszem ágában sem volt váltani, és nem is tudok arról, hogy a klubon belül bármilyen áthidalhatatlan ellentét lett volna az edző és a menedzsment között. Felelős vezetőként nem tehetem meg, hogy a csapat itt álljon egy BL-selejtező előtt edző nélkül. Körülnéztünk a piacon, és már vannak lehetséges jelöltjeink. Aki engem ismer, az tudja, hogy ha nekem valakivel problémám van, azt mindig a szemébe mondom, őszintén, de itt erről szó sem volt. Persze, van egy érzelmi része a dolognak.

Kubatov azt hitte, hogy a megbecsülésüket anyagilag kifejezték, mert Rebrov európai szinten is jól keresett. Úgy érzi, mindent megtettek azért, hogy sikeres legyen az edző, aki az elnök szerint egyébként zseniális szakember, olyan, amilyenre mindig is vágyott.

„Szeretném, ha leülnénk és beszélgetnénk egymással. Ez még hátravan.”

Itt a teljes interjú.

Az osztrákok szerint már megvan az új edző:

Megvan a Fradi új edzője?

Ezek szerint nem jutnak dűlőre Rebrovval.

(Fotó: Fradi.hu, Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Csodás góllal fordított a Fradi és jutott a Magyar Kupa döntőjébe

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés