Nemhogy egy börtönviselt, gerinctelen valaki, hanem konkrétan egy csoportosan elkövetett nemi erőszakoló az úszók szövetségi kapitánya. Egy igazi példakép, egy bátor férfi. Aki nem mond le.

Kevés undorítóbb cselekedet van a nemi erőszaknál, ami a gyenge, gyáva, primitív véglények kéjes öröme, ám a csoportosan elkövetett nemi erőszak épp az a kevés undorítóbb dolog egyike. Arról nem is beszélve, hogy K. László, harmadikként érkezve már egy ájult nőre mászott rá.

Az a minimum, hogy az ilyen embereket azonnal ki kell herélni egy életlen, rozsdás bicskával a Nemzeti lépcsőjén, minden évben. Kétszer. Nemhogy utána gyerekeket és lányokat rábízni az uszodában, ahol egy szál úszódresszben flangálnak naphosszat a nővé cseperedő, ártatlan, sportoló tinédzserek.

Apropó, lányok! Egérke most is megvédi a joviális Laci bácsit? Tudta egyáltalán? Egerszegi bácsi tudta? Aligha. Most nem lennék nyugodt a helyében. Meg összes többi szülő helyében sem.

Az erőszak egyébként a legkevésbé a szex élményéről szól, nyilván fickós is volt ez a szerencsétlen, de legfőképp uralkodni akart valaki felett, élvezte azt, hogy lelki és fizikai fájdalmat okozzon valakinek, pláne egy lánynak.

Vannak további költői kérdéseim is, gyertek közelebb: tessék mondani, ki engedte vissza az uszodába, gyerekek, lányok közé? Nem tudták, mit tett? Dehogynem. Arra gondolni sem merek, hogy esetleg a Párt hívatta be és kért némi szívességet az állásáért cserébe.

Kicsi bácsi? Most akkor tényleg nem molesztálta masszázs közben a szeplőtlen és ruhátlan kislányokat? Az akkor még csak tizenkét éves Szepesi Niki is csak kitalált mindent? Vagy őt is az uszoda áporodott gőze jótékonyan elbújtatta a kíváncsiskodók elől? Érdekes mikróközösség ez ott, tök szívesen küldeném úszni a lányomat.

Na meg még azt is megkérdezném, hogy: ha egy ittasan gyorshajtó, halált okozóan gázoló soha többet nem kaphatja vissza a jogsiját, ha egy pedofil nem lehet óvóbácsi, akkor ez a csodálatos férfi hogy kerülhetett vissza ugyanoda, és nők közé?

Az USA-ban listázzák ezeket a férgeket, és bizony ott (meg Ausztráliában is) ha beköltözöl egy új helyre, szépen körbejárod a szomszédokat, és egyenként elmondod, hogy NEMI ERŐSZAKÉRT ÜLTEM. Ez meg női kapitány lett.

Most meg azzal jön ez a valami, hogy ő bizony nem magyarázkodik egy 55 évvel ezelőtt történt eset miatt – leültem, vége, nem ér a nevem, káposzta a fejem. Aztán persze elkezdett magyarázkodni, de mindegy is, egy ideje látjuk már, mennyire tud vergődni kínos helyzetekben.

Ellenben azt is mondja ez a jóember, hogy nem mond le, hiszen ő már megtette, amikor Hosszú Katinka megalázta, sírt is, de akkor nem fogadták el. Most meg akkor már minek, igaz? Hiszen a vezetők szerint is minden rendben.

Jellem és gerinc.

Ezekből pont annyit kaphatott, mint nőből.

Kiss Laci bácsit a miniszterelnök győzte meg, hogy maradjon. Nem kellett volna

(Fotó: MTI / Soós Lajos)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában