Az egészen mesés délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz a magyar labdarúgó-válogatott bázisa a nyári Európa-bajnokságon, jelentette be az MLSZ. Mutatjuk a helyet.

Az MLSZ azért döntött a Cannes-tól nem messze, északra fekvő Terre Blanche mellett, mert ott "a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett" az MLSZ-nek "rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia".

"Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, mégis közel van az utazások szempontjából fontos tengerparti repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához – írta az MLSZ. A nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az UEFA előírásainak és a szakmai stáb – a minél sikeresebb szereplés érdekében felállított – szempontjainak teljes figyelembevételével történt. Miután csapatunk a pótselejtezők után, a kvalifikáció legkésőbbi pillanatában jutott ki az Európa-bajnokságra, így az UEFA által felajánlott szálláslehetőségek közül már a legtöbbet elfoglaltak más csapatok. Ugyanakkor a magyar csapat által választott bázisnak mindenben meg kellett felelnie az előírt szigorú minőségi elvárásoknak, feltételeknek"

A válogatott Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) csap össze az F-csoportban. A meccsekre repülővel is mehetsz, de már nem sok jegy maradt.

A magyar Eb-siker 250-szeres pénzt hozna, egy ezrest megér, nem?

(Fotó: booking.com)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában