Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És ha az olasz nem tudna/akarna eljönni Szlovákiából, akkor fiatal magyarokat próbál hazacsábítani az MLSZ.

Bernd Storckról majd kedden dönt az MLSZ, de azt már most tudjuk, hogy Csányi Sándor nem elégedett, és nem is annyira a 3. hellyel, hanem inkább egy-két kínos eredménnyel (Feröer, Andorra). És most a Blikk (...), arról ír, hogy az MLSZ már keresi Storck kapitány utódját. Mondjuk az nem segít, hogy a német tölti be a sportigazgatói állást is, és állítólag nagyon sok pénzt keres, tehát sokba kerülne a felállítása.

A Blikk infói szerint már van, vannak kiszemeltek a posztra, a legesélyesebb az olasz Marco Rossi, aki korábban váratlanul bajnokságot nyert egy közepes Honvéddal, most pedig a szlovák első osztályú Dunaszerdahely edzője.

Ma értesültem arról, hogy szóba került a nevem, teljesen váratlanul ért, nem számítottam rá. Már az büszkévé tesz, hogy egyáltalán erről beszélnek az emberek. Eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptam az ügyben az MLSZ-től. Érvényes szerződésem van a DAC-cal, de nyitott vagyok a tárgyalásra” – mondta Rossi a Blikknek.

Amennyiben nem sikerülne elhozni a DAC-tól, akkor a mindössze 36 éves Szabics Imre jöhet, a korábbi válogatott csatár már dolgozott Dárdai stábjában, de Storck kirúgta 2015 őszén. Szabics jelenleg a Sturm Graz pályaedzője.

Ha ő sem, akkor egy másik másodedzője, Lőw Zsolt jöhet haza. Ő most a Leipzignél dolgozik.

Rajtuk kívül is röpködnek a nevek, de azért ott már akad néhány mókás ötlet: Paulo Sousa, László Csaba, Bölöni László, Szélesi Zoltán és Herczeg András.

(Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.