Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elsőre kiröhögte a pöttöm kis Messit Esteban Granero, aztán viszont pályára léptek... Egy zseni első lépései.

A hétvégén városi derbit játszik a Barcelona, az Espanyolt fogadja, melyben Esteban Granero is játszik. A középpályás Real-nevelés, serdülőben sokat játszott a Barcelona ellen, az akkori korosztály (1987) jóban is volt egymással. 16 évesek voltak, amikor ez a sztori történt, amit most Granero az El Paísnak mesélt.

Gerard Piqué és én is 1987-ben születtünk, ismerjük egymást tizenöt éves korunk óta. Sokszor játszottunk egymás ellen akkoriban, ám volt egy eset Villarrealban, amit sosem fogok elfelejteni. Egy U16-as tornán vettünk részt, én a Real Madriddal, ő a Barcelonával. Ugyanabban a hotelben szálltunk meg, együtt lógtunk a Barca játékosaival, ott volt Pique, Marc Valiente, Cesc, többek között, jóban voltunk.

Akkoriban jobbak voltunk, mindig elvertük a Barcelonát, legtöbbször sanszuk sem volt ellenünk. Aznap viszont odajött hozzám Piqué, és csak annyit mondott: »Ebben az évben mi fogunk nyerni!« Nehéz volt erre mit mondani, egy »baszd meg, ne szórakozz velem!« jött ki röhögve. De azt mondta, »De igen, mert van egy új játékosunk, aki ragyogó.« Majd odavitt a medencéhez, majd rámutatott egy kissrácra, és azt mondta: »Miatta!«

Piqué már akkoriban is nagy troll volt, szóval biztos voltam benne, hogy ez is csak egy prank, szívatni akarja a kölyköt. Szóval csak nevettem. Nem kellett volna. Ekkor láttam először Lionel Messit.”

Tizenöt évvel később ezt a fickót még mindig a pályán látom, és azt gondolom: baszd meg, ez a srác még mindig itt van!”

Így indult a zseni pályafutása, érdemes elraktározni, amikor majd anekdotázni akarunk róla.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.