A Real Madrid brazil szélsője, Rodrygo osztott meg egy sztorit a Bajnokok Ligája döntőjéről.

A Real Madrid 2018 után 2022-ben is legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében. A döntőt megelőzően, a Real és a Man. City elődöntőjének visszavágója előtt Mohamed Szalah azt nyilatkozta, – amikor már eldőlt, hogy a Liverpool bejutott a fináléba – hogy azt szeretné, ha a Real Madrid jutna tovább. Ennek az oka az volt, hogy a négy évvel ezelőtti meccsen Szalah már az elején megsérült, miután Sergio Ramos lerántotta, az egyiptomi azóta várt a visszavágás lehetőségére.

A lehetőség adott volt, győznie azonban most sem sikerült a Liverpoolnak, a Real Madrid megnyerte története 14. BEK/BL-jét.

A döntőről a City elleni elődöntő hőse, Rodrygo mesélt most egy podcastben. Volt egy sztorija Szalahról és Modricról is:

„A meccs után, amikor a Liverpool játékosai elhaladtak mellettünk, Modric odaszólt Szalahnak: legközelebb próbált meg újra.”

Modricnak és a Real játékosainak állítólag nagyon nem tetszett, hogy a párizsi döntő előtt egyértelmű favorit volt a Pool, és Szalah nyilatkozatát is plusz motivációnak használták fel.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek